9.19.2023

BASES II JOCS FLORALS/II FLORAL GAMES RULES/BASES II JUEGOS FLORALES

 Aquestes són les bases dels II Jocs Florals Facultat de Filologia-UB:

Base 1a: Podran concórrer en aquest certamen tots aquells estudiants de la Facultat de Filologia que els agradi escriure (sobretot poesia) i vulguin participar en un concurs organitzat per estudiants de la UB. Les llengües del concurs seran el català, el castellà i l'anglès. Tots aquells estudiants estrangers que estudiïn a la Facultat de Filologia i que hi vulguin participar seran benvinguts.

Base 2a: Hi haurà 4 categories (i dos premis per categoria, un dels quals es revelarà a l'entrega de premis)...

  1. FLOR NATURAL: Diploma FLOR NATURAL pel millor poema o prosa poètica que canti l'Amor.
  2. ENGLANTINA D'OR: Diploma ENGLANTINA D'OR pel millor poema o prosa poètica dedicat a la Pàtria.
  3. VIOLA D'ARGENT: Diploma VIOLA D'ARGENT pel millor poema o prosa poètica que tracti la Fe.
  4. PREMI EXTRAORDINARI DE NARRATIVA CURTA: Diploma PREMI EXTRAORDINARI DE NARRATIVA CURTA al millor conte/relat de tema lliure.

Base 3a: Tots els participants podran entregar més d'un poema o prosa poètica i/o relat però en diferent categoria; en altres paraules, si un participant envia més d'un poema (o prosa poètica), per exemple, per a participar a la FLOR NATURAL, quedarà desqualificat.

Base 4a: El Jurat estarà format pels poetes Fe Ferré Ferraté (Premi de Poesia Xavier Casp 2022 i Flor Natural als XXXIX Jocs Florals de Calella), Marc Freixas Morros, Enric J. Vilajuana i Arnau De Montresor, pel novel·lista Jordi Bonet Garcia i per la dramaturga Angelina Llongueras Altimis (Accèssit al I Premi 14 Abril de Teatre). El Jurat podrà declarar desert alguna de les 4 categories si ho considera oportú. Si succeeix això, el Jurat ho haurà d'argumentar a l'entrega de premis.

Base 5a: Les inscripcions s'obriran el 13 de setembre de 2023 a les 08:00 del matí, i es tancaran l’1 de juny de 2024 a les 23:59. S'hauran de fer per via telemàtica responent un formulari i enviant els poemes amb els que participarà al certamen al correu electrònic que trobaran a continuació: cercledepoetesfilologiaub@gmail.com. L'entrega de premis se celebrarà el 28 de juny de l'any 2024. Els guanyadors hauran d'assistir obligatòriament a l'acte. Sinó els organitzadors del certamen consideraran que s'ha renunciat al premi obtingut i, per tant, serà declarat desert. Els guanyadors seran notificats prèviament, una setmana abans de l'acte.

Base 6a: La participació al certamen comporta l'acceptació íntegra d'aquestes bases. Per a més informació contactin també al següent correu: cercledepoetesfilologiaub@gmail.com. 




 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada